Londonbesök i Sundsvall

Min underbara väninna Sarah har varit och hälsat på mig nu i helgen, all the way from London! Jag har visat henne runt i Sundsvall, började med en promenad runt Sidsjön i det kalla, men underbart soliga vädret (Torsdag). Blev sedan en mumsig och välförtjänt lunch på Tant Anci & Fröken Sara, lite mys på stan med syster Frida samt en trip till Birsta med Lisa.

Till middag blev det den efterlängtade julmiddag som jag planerat i flera veckor, det blev Carro, Lisa, jag och Sarah.
På menyn stod såklart klassikerna på julbordet (tyvärr inte alla men de viktigaste om du frågar mig ;)
Köttbullar, prinskorv, sill, ägg, gravad lax, julskinka, senap, rödbetssallad, knäckebröd och julmust.
Glögg, pepparkakor och lussebullar fick bli efterrätten. Blev ungefär så mycket svenskt som man kan klämma in under en kväll. Fuskade lite och tände första ljuset i adventsljusstaken med, MYS :)







Korv med bröd någon?

Är nu hemma igen efter en underbar, mysig, kall och extremt rökig grillning på Sidsjön. Vaknade av ett sms från Elenor imorse, som meddelade att det var dags för lite mys ute i snön, och det kunde man ju bara inte tacka nej till!
Korv med bröd, är ju också så underbart gott när man grillar den själv på en pinne över eld, den blir liksom lagomt sotig och bränd, mums!!

Har sedan varit en sväng på gymet, så nu stinker jag megamycket rök plus lite trevlig svettlukt på det. Tror aldrig en dusch har varit så välbehövlig!

Nu ska jag laga köttbullar inför julbordet på Torsdag!






bild lånad här.

DET SNÖAR!

Jag älskar det tjocka vita täcke som just nu täcker den tidigare tråkiga grå marken!! Hope it is here to stay!

I'd do anything...

...to be back on this very spot RIGHT NOW.
Känslan är obeskrivlig..!





Har känt mig lite out of shape de senaste dagarna, den annars så pigga Walker känner nu mest för att sova länge, på mornarna, ha mycket disk och vill absolut inte laga mat eller baka.. WHAT?
Hade det funnits ett bungy-ställe hade jag hoppat. Det hade gjort susen ;)

Ledig imorrn ska se till att vakna på den produktiva sidan...



Ginger bread!!

Förfest hos Ellen, mycket lyckad sådan med trevligt folk, vin och hot shots, hihi. Kvällen fortsatte sedan på Irish, sedan vidare till All Star. Det kan aldrig gå fel. Har alltid kul när jag är på Allstar! :)
Helt enkelt en mycket lyckad kväll, mådde dock som jag förtjänade hela dagen igår, Glad är jag dock att jag inte mådde lika sämst som Adam Snith :P

Gårdagen bjöd på mumsig middag här hemma i Albybyn, med (nästan) hela tjocka släkten på besök, trevligt trevligt! Kvällen avslutades med gamla inspelade Disney-dags avsnitt, oj så jag skrattade... !

Idag ska det tydligen bakas både lussebullar och pepparkakor, på syster Lisas order. Har aldrig varit på mindre bak-humör (varav anledning till att jag istället hamnade här), men får nog hjälpa till förr eller senare misstänker jag.

Slut på semester nu och imorrn blir det jobb som gäller.
Tror bestämt att jag kan ha nämnt i Lördags att inga av de bilder jag tog skulle läggas upp nånstans.. eller sa jag så? :P nej, här på bloggen får ett par stycken iallafall få vara med, hihi.


Produktiv Söndag?


Hot Shot, we like a lot!












Jag är så glad

-Ikväll blir det utgång, riktigt taggad!

-I eftermiddag ska jag få träffa Lif (förvisso endast i 45 min eftersom hennes buss har ett stopp här, men ändå)

-Imorrn åker jag till Albybyn och träffar släkten!

-Ska träffa syster yster när hon slutar idag, känns som längesen vi sågs!

-Har haft en underbar vecka med äventyr i både Stockholm och Kalmar! Fått träffat Afrodita och hennes familj för första gången på evigheter och det var så roligt!!

-Har just fått besked från en underbart snäll kollega som tagit mitt pass den 26/11, vilket betyder att det blir en långhelg i El Stocolmo med Sarah Hironaka som kommer hela vägen fån London för att hälsa på!

UNDERBAR DAG DET ÄR!

Bjuder er på lite bilder från veckan som gått.


Sötast!!


Också söt!! ;)


Imponerad av Narts förmågor, tex att själv ta tuggor från ett helt äpple!


Drilon & Yllza


En drink på Söderport, Drilon är DJ


Strawberry-shot! Yum!

Stannade ju också hos faster Maria på vägen ner till Kalmar, där blev jag bjuden på underbart god middag lagad av Tomas, samt vin, ost och massa annat gott!
Fick även se kusin Axel lira innebandy, blev faktiskt lite sugen på att spela igen :P

På vägen tillbaka tog jag en kaffe med Robert, riktigt trevligt :) Fick mig också en liten guidning runt Stockholm, aldrig fel det för trots att jag varit mkt i Stockholm så kan jag inte säga att jag vet vart allting ligger i förhållande till allt :P

Nu ska jag se om det finns ngt att äta i mitt kylskåp :P (tvivlar faktsikt...)



Kalmar

Nu har jag då anlänt i Kalmar, en 6 timmars busssresa kändes helt ok (tycker det kan vara rätt så mysigt att åka buss), kul med lite ledigt och att åka någonstans (även om det är inom Sveriges gränser, hihi).
Är superkul att få träffa Afrodita igen, var ju alldeles för längesen vi sågs nu!

Hennes son Nart är underbart söt och charmig! Har ju även fått träffa Drilon lite mer samt Ditas syster och hennes barn (som vuxit på sig en del sedan jag sågdem sist!!), mycket trevligt!! :)

Har inte hunnit med att ta så mycket bilder, men bjuder på en trevlig liten en på Kalmar slott istället, lånad här.



Lite längre uppdatering med bilder kommer en annan gång!

RSS 2.0