Grillande på Haga

Sitter nu på jobbet efter en mycket lyckad och trevlig kväll igår! potatissallad, flintastek och majs inhandlades sedan var vi redo för action :)
Blev lite mer partande än vad jag hade räknat med, men nu är ju jag ett stort fan av spontana fester så det var riktigt skoj!

Gårdagen bjöd även på en tripp ut till Birsta med Malin (som inte handlade men däremot agerade smakråd :) samt ett par kaffe på Barista med Ylva och hennes pojkvän Markus,  mkt trevligt!

Att jag hade tänkt hinna med att koka nässelsoppa, planetera om kryddor och pyssla med lite annat hemma får ignoreras. Det blir en annan dag.

Nu jobb till kl 14 sedan blir det stan en sväng med Genispel samt kaffe på Barista.


70 års kalas och massa spring

Helgen bjöd på ett mycket trevligt kalas med släkten eftersom vår kära farmor fyllt 70 år! :) Mycket god mat och en riktigt trevlig kväll blev det! Bilderna har jag inte här men lägger ut dem vid senare tillfälle.

Söndagen bjöd på bilbingo (den sista för säsongen eftersom det inte var tillräckligt med folk! Vi som kämpade så för att få dit fler själar..), vann gjorde jag såklart INTE, och ingen annan i vår bil heller för den delen. Kanske lika bra att det inte blir nå mer? :P

Igår var det dags för det efterlängtade Vårruset, efter en kul uppvärmning med friskis och svettis bar det av mot startfältet där Peter Siepen stod beredd i den sin otroligt "fina" outfit. Oj vad trångt det var vid start, det gick knappt att ta sig någonstans! Då stod jag ändå i klungan längst fram så trodde att det skulle rulla på rätt bra, men icket. Tog mig iaf runt, min måltid på 25 minuter fixade jag också!!
Blev en liten picnic med arbetskamraterna efteråt, men kallt var det så vi slängde i oss maten och åkte sedan hemover.

Väl hemma upptäckte jag att det var första deltävlingen inför Eurovision, så jag fastnade framför den.. Oj oj säger jag. Den ena utstyrseln var värre än den andra! (Peter Siepen kan ju slänga sig i väggen :P).. men några bra låtar fanns ju iaf.

Jobb idag.. kaffe ikväll förhoppningsvis :)


God helg

Nu är då ännu en helg över, back to work. Känns lite trögt men vad vore annars en måndag utan den känslan ;) hihi

Har haft en mycket trevlig helg med 50-års fest på Alnö, underbart god mat och trevligt sällskap! Begav mig senare på kvällen in till stan där fest nummer två väntade. Teamkalas stod på schemat hemma hos min mentor matilda. Där infann sig många kula typer från mitt team, med vilka intressanta konversationer och diskussioner fördes (ekologiskt öl som starade dessa samtal, haha). Blev lurad att 2 st var tvillingar som inte alls var det (dom var ju inte ens lik varann vilket fick mig att tvivla från första början!)
Kvällen slutade på Stadshuset och All-Star, mycket lyckad partykväll. Traskade hem kl 4 för att få några timmars sömn sedan bar det av hem till Alybyn på en snabbvisit med en (lyckad?) bilbingo-kväll! Vann ngt gjorde jag dock såklart inte..

Nu är det jobb i veckan tills Onsdag, då bär det av till Tänndalen för att städa stugor och (hoppas jag) ha det mysigt :)

Har tabletter mot magen som jag nu testar.. Håller alla tummar för att den hjälper!

Sista april

Ja många hade ju värsta partyhelgen då det träffade massa kändisar, drack vin och rockade loss på mittis.. Själv hade jag en mycket lugn och trevlig helg!

Fredagen började med majbrasa på holmsnäs, hur mysigt som helst! Kusiner, fastrar, farbröder, farmor och farfar var samlade! Det bjöds på lotteri ordnat av farmor, smaskigt fika, korvgrillning och såklart en gigantisk brasa!

Det blåste på rejält så jag var lite orolig ett tag att vi skulle få en alldeles för stor eld! Men vatten fanns ju runtomking så det var nog egentligen ingen fara :P
Korv grillade vi, tjuriga som vi var trots att det regnade och att elden var alldeles för het ännu (jag menar vem orkade vänta nå längre? ;)

Lite bilder.


















Lördagen blev en relaxad dag i albybyn med god omelettfrukost och middag hos farmor. Retro spelade jag, mamma och frida, men vi kom inte ens halvvägs i spelet (gäspande mamma?? nä). Who cares. kul!

En mycket underbar helg. Nu är jag tillbaka i Sundsvall för jobb och annat spännande som det bjuds på här på muskötgränd men omnejd.

Imorrn ska jag iväg och kika på en lägenhet :)


RSS 2.0