Mysmiddag!

Igår blev en spontan middag hemma i Albybyn med mammsen och pappsen, lax och god gratäng, sedan våfflor med sylt och grädde till efterrätt, yum!!
Glömt bort hur mätt man kan vara, har mest tuggat riskakor, ätit fil och druckit mängder med te och juice de senaste dagarna!


Bild lånad här

Hemma renoveras det för fullt, vardagsrummet är nu nytapetserat och oj så fint! Like it very much :) Har inga bilder på det nya men vill inte spoila något innan det är helt klart :P

Gårdagen avslutades med filmmys hemma hos bror, I rymden finns inga känslor, undebart rolig film!
Sov sedan som en stock och känner mig mycket utvilad trots att vi förlorat en timme i natt!

Albybyn nästa!



London babe!!


Har nu anlänt hemma i ett tråkigt, slaskigt och blåsigt Sundsvall.

Efter en så underbart rolig, galen och fantastisk long-weekend i London känns det så att säga lite tungt att vara tillbaka.. Har även dragit på mig en förklning deluxe, är hemma från jobbet idag eftersom min hals total-strejkar och jag knappt kan prata.. Lite knivigt i mitt yrke att inte ha en fungerande röst :P

Well, back to London!

Onsdagen den 16 Mars bar det av, oj så laddade vi var allihopa (väckte nog hela trapphuset :P)!
Flyg Sundsvall- Arlanda, Arlanda-Heathrow. Väl framme införskaffades resekort, sen spenderade vi lite över en timme på tunnelbanan. Framme i Walthamstow insåg jag att kartan låg i Carros väska :P Som tur var hade jag adressen, frågade oss fram och deras hus visade sig vara ett kvarter bort (Hus a la London style, låååång radda med hus som ser mkt likadana ut)

Så kul det var att träffa Pete & Sarah igen! Vi tog med oss lite svensk Whiskey och saltlakrits :)
Efter lite catchin-up begav vi oss ut för middag på Hells Pizza! Denna kedja finns på Nya Zeeland, vi brukade beställa därifrån ganska ofta så det var en riktig nostalgitrip! Drack Macs Gold (Nya Zeeländks öl), Gingerbeer och åt pizza och wedges, yum!!

 

 

Torsdagen bjöd på shopping deluxe, började på PRIMARK. Oj så mycket grejer och oj så billigt och OJ så sjukt mycket folk! vi alla fyndade rätt så stora påsar, tror bror inhandlade mest :)
Sedan åkte vi till Camden, där vi shoppade ännu mer! Converse-skor, klänningar och lite annat krims krams blev det för min del.

 

 

Tiden rann iväg och vi begav oss mot Fullham för att hinna göra oss redo för the big night! Något opeppade blev vi när vi insåg att tunnelbanorna slutade gå vid midnatt! Say what!?! I en storstad som London.. verkade helgalet. Min käre bror övertalade mig att såklart måste vi gå ut iallafall! Det var ju ändå St Patrick's Day som skulle firas på denna resa, vårt main event så att säga!
Hem tar man sig alltid tänkte vi, och begav oss ut. Köade till ett ställe som hette Elk i säkert en halvtimme, väl framme informerar de oss om att åldersgränsen är 21... gaaaahhh.. bye bye.
Men, inte gav vi upp för det, o nej, vidare till nästa krog Brogans, oj vilket drag! Tacksam såhär i efterhand att vi inte kom in på Elk för Brogans var den perfekta krogen!

Irish music, gröna kläder, roliga hattar, Irish dancing, så kul!! Billiga shots och drinkar också, vilket var tur eftersom vi inte hade haft tid för ngt förfestande :P
Träffade boys från Ireland och Sydafrika ;) (some ran away, some were just crazy), en brud från Nya Zeeland dök också upp.. ;)

 


Efter allt dansande styrdes det upp en efterfest, någonstans i Hammersmith, spin the bottle, en liten söt Mojo och  tomma löften om Ben & Jerrys. En takterass med en grym utsikt (?)..
Kul kväll iallafall! :P

Dödstrött begav jag mig följande dag in mot stan för att möta upp Sarah, det blev en kaffe på mitt favoritställe SACRED, de andra tre tog sig ytterligare en tur på Primark.. själv pallade jag inte rikigt sådan hetiskt shopping, utan vandrade runt en sväng i Soho.

Jag och Pw begav oss sedan mot Walthamstow, tillfixning, sen tillbaka in till London City! Edgar's var dagens val av krog att börja på. Drag var det, billiga drinkar och ett och annat gaypar :P (Milla skulle likt sin syster leka matchmaker och para ihop pw med en snubbe... gick väl sådär :P)
Vi dansade järnet ett tag, gick sedan till Roxy som låg alldeles bredvid och fortsatte partandet. Carro träffade en Edward.. eller hette han George..? :P

 

 

Sightseeing!!!
Vad vore väl en resa till London utan en vandring för att se the sights? Nada!
Bjuder på bilder från vår lilla rundvandring

 

 

Denna kväll bjöd givetvis också på utgång, dock en av de sämre så tänker inte skriva så mycket mer om det :p Tror att vi alla var oppeppade i omgångar...
Hann dock med ett par drinkar på en trevlig pub (som stängde alldeles för tidigt!) och en Noodle-middag i Camden.

På Söndagen hann vi med lite last minute shopping, sedan bjöd Pete & Sarah oss på en Sunday Roast, inte alls dumt! (antagligen det mest hälsosamma vi ätit under vår vistelse).
Eftersom vårt flyg gick grisigt tidigt på Måndag morgon bestämde vi oss för att åka ut till Heathrow sent på kvällen och hänga där i några timmar :P Flöt på väldigt bra, vi sov lite på ett mysigt stengolv, drack varm choklad och åt goda paninis. Tröttare än tröttast klev vi på flyget och, håll i er, jag kunde faktiskt sova!

Har overall varit en underbar resa! Lite sömn men det får tas igen, har haft så kul!!
Lets plan the next trip yeah?

 

London we you!

 


RSS 2.0