Syster på middag

En mycket bra avslutning på veckan (om man nu kan säga avslutning när man jobbar hela helgen :P), syster Lisa kom över på middag igår, det bjöds på något så gott som Älgfile!
Jag tycker om att laga mat, men det är mycket sällan jag lagar kött. Vet egentligen inte varför, jag gillar ju kött. Blir bara inte att jag gör iordning bara åt mig själv...
Fick kött av farmor, älgstek och älgfile... Frågade mamma Karin.. och googlade såklart lite ;) kom fram till att steka köttet lätt, och det blev riktigt bra!
Grönsaker i ugn, vitlökssås och en grymt god sallad blev det till. Bild har jag ju inte eftersom jag var på tok för hungrig! Fick dock till 4 matlådor med, så kanske tar en bild på en av boxarna, hihi.

Fastnade efter middagen framför The Bachelor, hur hände det liksom?!

Jag kom till slut fram till att jag skulle kunna följa de flesta serier som går på tv, till och med de dåliga day-time såporna.. det enda som krävs är att man ser ett avsnitt sen är man fast.. hur går detta till?
Om jag såg The Bachelor listat i tv tablån skulle jag ju kknappast springa till tvn.. tänk vad mycket tid vi slösar på halvdålig tv!

Nu sitter jag på jobbet, hur lugnt som helst! Finns en fördel med att jobba på en lördagmorgon! Går flera minuter mellan varje samtal, like!


RSS 2.0