Är det fest eller?

Söndag och Walker är på riktigt chill-humör. Det bör utnyttjas och därför tänker jag inte göra så mycket idag, till och med min och Carros inplanerade Knaust-frukost fick bli en annan dag, ingen av oss orkade riktigt kliva upp...!

Helgen har iallafall bjudit på mycket trevligheter! Fredagen blev toppen, god middag hos mig med Matilda, Yva och Nina :) Styrde sedan stegen mot Olearys för en drink och hamnade till sist på Allstar där vi dansade järnet!
Matilda hittade också hem till slut ;)

Lördag bjöd på en liten tur på stan, mötte upp syster en sväng och inhandlade ett par fina shorts och lite annat nödvändigt. Slängde ihop en liten plock-middag i väntan på Carro, vi hängde hos mig och bytte frisyrer, kollade på Håkan Hellström (som faktiskt är rätt bra ändå ;) och själv bytte jag kläder 15 tusen gånger innan jag hittade något vettigt. Joinade en förfest hemma hos min granne Simon, riktigt trevligt! Ut på stan sen där vi mötte upp Björn och drog på Allstar, chillade och tog en drink och hade riktigt skoj! :)
Min kväll slutade lite oväntat och knepigt, men överlag en mycket lyckad utgång...

Det gör vi om och så blir det ännu bättre.

Sun is shining and Im happy!

Sol ute! Lazy Sunday! Kan inte bli bättre, precis vad som behövs. Har gått en mysig promenad runt Sidsjön med Ellen, suttit på stan med en kaffe i handen och glassat i solen och är nu på väg till Cecilia som fyller år idag!
Tänkte avsluta kvällen med en sväng på gymet och inhandling av nödvändigheter (skrikande tomt kylskåp)

Har haft en fullspäckad helg som i princip började redan i Onsdags, då jag och Matilda bestämde oss för att gå ut och ta en mitt-i-veckan drink (vilket bara råkade sluta som en hel utekväll), trevligt folk och riktigtt bra drag vill jag lova!
Torsdagen bjöd på (efter en exremt lång dag på jobbet!) en promenad med Ylva, och en glass i solen:)

En team-kväll med aktiviteter och grillning på Norra berget var inplanerad på Fredagen, så vi svischade direkt från jobbet, satt i solen och myste, spelade lite brännboll och umgicks, mycket lyckad tillställning! Kvällen fortsatte sedan hem till en jobbarkompis för lite förfest innan vi till sist hamnade på Invito. Inte så dumt det, trots att allt kanske inte blev som planerat.

Tro inte att min helg slutar där, nej nej. Lördag bjöd på häng hemma hos syster och Adam, lite mys i solen och second hand shopping på stan, tacomiddag satt rätt fint det kan jag säga! Mina ordinarie Lördagsplaner förändrades lite, så hängde kvar hos Lisa och Adam. Det blev en tur er på stan med syster, en drink på Invito och nästan en sväng på casinot ;)

Helgen har varit riktigt bra, kommer nog inte ens att få den där jobbbiga måndagskänslan (hoppas jag). En hel vecka med jobb väntar, så mycket mer har jag inte på schemat för tillfället. Träning bllir det nog en hel del av kan jag misstänka ;)

Nej, dags att kila.
Bjuder på en bild på snyggingen jag var ut med i Lördags ;) (snodd från hennes egen blogg :P)





Sthlm here I come

Biljetter bokade! Torsdag 30 Juni går tåget ner mot el Stocholmo, ska äntligen få träffa underbara Lif!! Var så längesen vi sågs, längtar längtar längtar! :)

Blir en hel helg i storstan!
Hoppas jag får träffa faster och kusinerna en sväng också!

Bjuder på en bild på min favorit-Lif


Spa och nattvakt

Gårdagen bjöd på en underbart mysig förmiddag med Spa på Södra Berget! Jag tog mig en powerwalk upp i regnet, rätt skönt faktiskt!
Det var iallafall jag, Lisa, mamma, farmor och fastrarna i släkten som var inbokade. Supermysigt! Varma pooler (och kalla!), bastu, bubbelpool och chill. Vi åt en god buffelunch innan det var dags att bege sig hemåt.

För min del väntade jobb 18-02, hade tänkt dra på gymet innan men kände inte för att bli ofräsch och duscha igen efter allt spa-ande så slängde mig på sofffan istället ;)
Kvällan flöt på rätt lugnt, men var nog så less vid ett-tiden! Ändå slapp jag de värsa kunderna som kommer längre fram på morgontimmarna.
Vi hade faktist riktigt roligt surrade och skojade mellan samtalen (tur att det var lugnt tempo säger jag!)

Har lyckats hålla mig kvar i sängen fram tills nu (go mig!!), ska äta lite frukost sen blir det lite gym, handling och städning i lägenheten (about time!).

Kanske till och med jag ska se VM matchen ikväll?

Cant sleep...

Vaknade ganska precis 03:25, kunde trots tappra försök inte somna om. 04:06 gav jag upp och sitter nu här framför datorn med en kopp kaffe och pysslar lite.
Ska ha en presentation om min tid på Nya Zeeland nu på Tisdag. Leif Thorsson (min tyskalärare) frågade om jag hade lust att kika förbi på skolan på deras Engelskatimme och prata lite, why not tyckte jag (gillar ju att prata :P). Blir en liten Power Point med bilder och lite snabbt fakta (mina Power Point skils är ju inte de bästa, men det får duga!), finns ju dock så mycket att berätta att jag inte vet vad jag ska ta med och inte! Blir nog roligt, hoppas på elever som faktiskt är intresserade... :P



Idag står jobb på schemat, börjar klockan 7. Efter det blir det en sväng på Friskis, sen kaffe med Ylva på stan.
En eventuell plan är att gå ut en sväng ikväll, om det blir av eller inte återstår att se! :)

Nej nu ska jag inta lite frukost och gå en morgonprommis! (tänk vad mycket man kan hinna med innan klockan 6, hihi!

RSS 2.0