Skor

Har pa senaste tiden kant att det gor lite ont i fotterna nar jag tranar, sa bestamde mig att det ar dags for nya skor.
Kande ocksa att det kan vara vart att lagga ut lite pengar pa skor som ar bra, istallet for att behova kopa flera halv-bra par. Jag gick darfor till "Shoe Clinic". Dar fick jag springa pa ett springband, samt pa ngn slags platta pa golvet som "scannade " mina fotter. Sedan kunde man da se pa datorn hur jag landar pa mina fotter. Coolt.
Grabben gick sedan och hamtade ett par skor som saklart kandes hur skona som helst. Dyra var de ju, men har ratt att lamna tillbaka dem om jag inte ar nojd, sa slog till. Nu sitter jag pa gymet med mina skor pa och ska alldeles strax test-springa lite. Haller tummarna att de ar bra.
Aterkommer med resultat.

Har forresten ocksa borjat trana Body Combat! Kande att jag ville ha ngn typ av grupptraning istallet for att bara springa och trana for mig sjalv. Kommer att ta ett par ganger att komma in i det hela med det ar ju att vanta.
Om en timme blir det!

Min Laptop

Har konstaterat att jag behover en dator. Min dator. Som jag kan anvanda nar jag vill och hur lange jag vill (Inte for att jag da klagar for att Dave later mig lana hans laptop :P ), kanner att det ar dags. Skulle ju fa sa mycket mer bloggande och emailande gjort om jag hade min egen laptop med mig overallt.
Dave har da erbjudit sig att hjalpa mig hitta den perfekta datorn. Tackade for det och tog en svang pa Dicksmith och kollade runt lite. Kom da pa vad en valdigt vis Lif en gang papekade, att det ar bra att ha svenska alfabetet pa tangentbordet. Yup. Good idea. Sa planen blir nog att kolla pa dator i sommar nar jag ar hemma i Sveriget igen.
Bror? kanske du far assistera? :D Vet inte exakt vad jag letar efter, forutom att den maste vara relativt billig och inte alltfor stor. Vill inte ha en Mac, eller ngn annan dator som ar vit.

Mumsade just i mig det sista av min saltlakrits som Lina skaffade fran Petone (Jo tro det eller ej men det finns aven stallen har pa andra sidan jorden dar denna salta lackerhet gar att fa tag pa)
Mmmm. Tackar.

RSS 2.0