Funäsdalen-adventure

Idag blev det backen i vanlig ordning, lyckades vara där redan halv tio för att få njuta av nypistade nedfarter, åh så bra!
Vädret var lite si och så, mycket blåsigt o dimmigt så man såg inte riktigt var man åkte långst upp på toppen (vilket förklarar walkers vurpa mitt på en stor snövall :P).
Åkte fram till lunch och sedan ett par åk till efter. Jag, Carro, Emelie och Petter tog sedan deras lilla Toyota och for in till Funäsdalen för lite shopping och en fika.
Mycket lyckad liten tripp, vi kom hem glada och nöjda, slog oss sedan ned och drack Cointreau Oboy m vispgrädde, Mums!

Nu slappar jag i stugan och väntar på bastning kl halv 8! Mmmmysigt!

Sitter och kollar in lite lägenheter i stan, nu när jag har fått jobbet på Eniro, yay! Jag börjar med ngn slags introduktion på Tisdag, så till veckan får jag hälsa på kusinerna på Muskötgränd igen! :)

Har idag också införskaffat mini-flaskor med jägermeister, dem tas med til backen imorrn ;) hihi. busigt.

Fjällen, I loove it!

Tänndalen!

Yes, nu är det äntligen dags för fjällen igen, har inte varit här på 4 år nu! Hur länge som helst känns det som!
Dagen har varit kanon, bra före i backen (en aning kallt men man ska inte klaga), endast 3 små vurpor, vin, bastu och mys i soffan!

Det blev en ansiksmask, fick provlåna av Carro, den var mycket blå
Såg ut ungefär såhär



Nu blir det sängen för att ladda inför morgondagen, men först ska jag läsa några rader i den underbara boken "Äkta Vara" av Mats-Eric Nilsson!

Tack o gonatt! 

Wicked Weekend

Har då haft en helt underbar helg!
Började med ett How I met your mother maraton på Fredag hemma hos bror, säsong 4 avklarad! :)
Lördagen bjöd på en riktigt lång och bra springtur i solen, lite fika hos Lif samt grymm Så kan det låta kväll hemma hos Björn & Nette! Mycket folk var där och vi blev fyra lag som tävlade, alla skrek i mun på varann och det var ett under att vi tog oss igenom spelet.

Mittis lockade och själv följde jag ju också strömmen, inte många ute men rätt folk var där och då kan det ju bra bli bra! Stannade såklart tills stängning, dansade och buggade som bara den! :)
Liten efterfest på hemskogsvägen tills klockan blev alldeles för sent och det var time to sleep!

Idag Söndag har varit riktigt lugnt och relaxat, pysslar på med lite papper och dylikt och förbereder inför den kommande veckan. Intervju på Eniro 118 118 i Östersund står näst på schemat, så imorrm beger jag mig iväg för en snabbvisit hos Lif, för att sedan på Onsdag ta mig vidare till Sundsvall för ytterligare intervjuer och provjobb.

Nu blir det ngt kul sällskapsspel och kanske en varm choklad!

St Patrick´s Day!

Började dagen med en supersmarrig lunch på Tant Anci & Fröken Sarah med Cecilia! När klockan blev ett var det dags för min intervju på Barista, kändes som att det gick kanonbra och det är ett ställe jag mycket gärna vill jobba på! Har en provjobbnng nästa vecka, så håller tummarna och hoppas på det bästa! Härligt att se ett cafe här i Sverige som faktisk bryr sig om vad de serverar för kaffe och inser att kaffe inte bara är kaffe! I like!

Spenderade sedan hela eftermiddagen på Barista och spelade Geni, Jocke vann, Jimmy kom tvåa och gissa vem som kom sist.. errhmm.
Vi åt spagetti & köttfärssås hos Jocke (mums!), lirade liite Rockband och såg en film (Boondock Saints) som var förvånansvärt bra. Jag, Jocke & Crille begav oss sedan ut för att fira St Patrick´s day, mycket lyckad kväll som till största delen spenderades på Bishops Arms, kanonmysigt ställe!
Vi hade alla på oss något grönt (annars är det ju faktiskt så att man får nypa dem som inte har på sig grönt på denna dag! Crille undrade ju såklart om man fick nypa folk var man ville.. hmm.. :P), Jocke var nog coolast med helgröna byxor!
Det bestämdes också att nästa år får vi vara lite mer laddade, ha rött skägg och riktiga kostymer ordnade! Kanske man tom ska åka till Irland för att fira! Vore grymmt!

Idag blir det en rätt lugn dag, har tagit en prommis runt Sidsjön med Cecilia och hennes kompis. Snart ska jag få Palt till lunch, ska bli spännande eftersom jag inte kommer ihåg att jag ätit det någon gång!

Ikväll har jag ett möte med Tedde på Irish Pub, har lämnat mitt CV där och fick ett samtal igår em! Exakt vad han vill prata om vet jag inte men hoppas på jobb av ngt slag! :)
Var faktiskt till detta ställe igår kväll, lyssnade på den underbara Irländska musiken! Då saknade Anna Molly Malones!!

Blir en bra dag idag.
Kommer nog hem till Albybyn imorrn!

Mc Donald's refund and a wicked Albybyn-Party!

Börjar med att meddela att festen i Albybyn var en great success och att ni som inte var där missade något! Vill tacka alla som kom, det var en kanonkväll och något liknande måste definitivt göras igen! Snarast.. :P
Startade rätt tidigt men det kändes ändå som att kvällen aldrig tog slut, spelade roliga spel, dansade järnet, åt kladdis och körde vasaloppet runt huset i djupsnö (Inte alla förstås, Peter, Carro, Björn och Crille antog utmaningen..) En kanonbra fest helt enkelt!
Björn ska dock inte vara den som bestämmer regler och liknande i spel, det slutade med att Carro och jag delade på en cardigan och sedan var tvunga att ge massage samt följa med folk på toa.. haha
Jocke fuskade med sina 48 klunkar som han var tvungen att dricka :P cheater!
Efter mycket mer dans, dryck och prat om gamla minnen insåg vi till slut att klockan var 5 och att det var dags att gå och lägga sig! (För dem som inte redan somnat i soffan vill säga, känn dig inte träffad Carro)

Vaknade någon timme senare och upptäckte att mamma Karin stod och bakade scones till frukost! Mmm. Receptet finns här. Vi åt tills vi nästan sprack sedan kollade vi på vasaloppet (första gången sportintresserade Anna har gjort det faktiskt *shame*), en riktigt bra och lat bakis-söndag.

Kvällen bjöd på bio i Ånge, The Egde of Darkness med Mel Gibson, rätt så bra faktiskt. Filmen stängdes bara av en gång för att fixas och text & bild var bara lite suddig.. Gotta love Ånges bio, vi var de enda i hela salongen!

Avslutade Söndagen med How I met your Mother hemma hos bror, tror nog att detta är den bästa serie som finns!

Vaknade då imorse med ett riktigt tungt huvud och en näsa som bara rinner.. suck. Trodde jag hade lyckats smita från förkylningen men icket! Ska vila och ta det lugnt idag, ikväll firar vi pappa Tommy som fyller år!! GRATTIS GRATTIS!

För några månader sedan, efter att ha sett filmen Food Inc, bestämde jag mig för att inte äta på McDonalds eller Burger King... Eftersom jag så sällan åt där iaf kändes det som en bra och valid challenge..
I natt drömde jag att jag beställt lunch på McDonalds. Jag och syster var fast någonstans eftersom alla tåg var fullbokade. När jag sedan insåg att det var där jag beställt mat gick jag och frågade om jag inte kunde få pengarna tillbaka. Jo men absolut, det var klart att jag fick. De gav mig växel i NZ Dollar, samt också en gratis ytte-pytte liten matskeds-stor kopp kaffe.. Man tackar? Crazy.

Bilder från festen finns såklart i mängder! :) De värsta sparar jag till en annan gång..


Paaarty.


Drunk much?


Carro år ALL kladdis.. utom det jag åt själv förstås ;)


Vasaloppet.. Undrar vems ide det var?


Jocke ville inte ta av sig hjälmen :)


Man är väl inte  förvånad.. jag menar det är ju Jocke & Crille vi pratar om :P
Vill också påpeka att det här är den minst snuskiga av allihopa,,


Tugga tugga Crille..


How romantic..


Go Lif!


Chiiips..


Nice!


Bilda hög!


The photogapher..

 
Nämen Carro, är du vaken? :P


Det enda kort på mej.. taget av mig.


Party on!


Everybody ready...


Super..

Thats all for now. Enjoy.


Photo-shoot

Innan jag lämnade Wellington hade jag en shoot med Dave Sanderson, en vän och även arbetskamrat till Dave. Nu har jag fått se litet av resultatet. Jag brukar sällan gilla bilder på mig själv, men dessa tycker jag väldigt mycket om, Thanks Dave! Han är en kanonduktig fotograf, han har en sida så kolla in den!









RSS 2.0