Feels like Welly

Promenaden hem från jobbet bjöd på regn som i princip kom i vågrät riktning, vilket såklart får mig att tänka tillbaka på Nya Zeeland. Ingen plats jag har varit på klår Wellington vad gäller regn och blåst! Saknar denna stad trots att den kan vara kall, blöt, blåsig och ligger på tok för långt borta! Livet i Wellington var inte alls så tokigt! :)


Surströmmingspremiär!

Har nu fastställt att surströmming inte är så dumt, men inte heller min solklara favoritmat (tar ju så låååång tid att rensa, hihi). Hur som helst så blev det en riktigt mysig kväll på Holmsnäs med farföräldrarna, mammsen, pappa och bror!



Helgen har efter detta spenderas hemma i Albybyn. Skulle ju egentligen ha åkt till Östersund och hälsat på Lif, men hade på tok för ont i halsen (trodde jag var frisk?!?) så för bådas bästa stannade jag hemma och slappade med mamma (som också hade ont i halsen). Vi har sett en och annan film, druckit kaffe, städat och stökat lite inne, plockat äpplen och svamp och dragit upp lite grönsaker ur landet. Är nu tillbaka i stan och det känns som jag är back on track. Lägenheten är städat och ALLA fönster putsade, duktig tjej ;)

Har också gjort supergod äppelmos!

Snart blir det chill på soffan ;)


(bild lånad här)


RSS 2.0