Sommar!!

Idag var forsta riktigt varma dagen som jag var ledig och kunde dra runt pa stan och njuta av sol, varme och sommar! Vilken kanondag! Startade med en frukost pa trappan i morgonsolen, smorjde sedan in hela mej (menar verkligen HELA mig) med sunblock, sedan gick jag och Helen ner till stranden, bikini's o strandfiltar i hogsta hugg!
Sa varmt och skont det var! Vi kunde till och med bada, dock var det ett snabbt dopp, vattnet var freezing!

Nar Helen gick hem tog Anna och gick runt en svang, Tog lite kort, at sushi, drack en smoothie och traffade sedan Lif for en kaffe. Efter en mycket slapp och harlig dag i solen blev det en springtur ( i solen! haha , varmt det var!).. smorjde ju lite extra solskydd pa axlarna, men lyckades ju saklart missa en "spot" som mitt linne inte tackte! sa blev en liten rod halvmane.. Men inte sa farligt, varre hade det kunnat vara!

Nu sitter jag och firar advent, med ljus, pepparkakor och ett glas mjolk :D




1. Me in the park
2. Helen at the beach
3-7. Beach!
8. Meeeee
9. Harbour, with the NZ "christmastree" Pohutukawa to the right.
10. Sleepy
11. A bumblebee :)
12. Adventsfirande
13. Mark & Helen
14. Sushi
15. Random boat.

Tack mamma & pappa!!

For ett underbart, fint, stort och svenskt paket som idag fanns ute pa trappan!! :D
Inuti fanns knackformar, en prydnadstomte, ett tranings-gummiband (vet inte vad man kallar dom), samt ett inslaget paket.. som jag by the way ar mkt sugen pa att oppna NU! :P Ar ju sa langt kvar till jul!

Tack an en gang! Ar alltid kul med paket :D Kanns ju da nu lite taskigt att jag INTE skickade ngt paket hem till jul... Men eftersom mamma Karin sa att jag inte fick skicka ngt sa gjorde jag ju inte det,. For man lyssnar ju pa sin mamma!

Har ar ocksa lite bilder pa min underbara julgran!!


RSS 2.0