Midsommar

Yes, det började just regna så allt är i sin ordning :P Själv ska jag spendera midsommarafton på jobbet, så för min del spelar det inte så stor roll, hade varit värre att parka sig framför en dator om det va strålande sol!
http://publishme.se/193741/entries/article/129310179/
Igår firade farmor och farfar 50 år som gifta! Hela släkten samlades och det bjöds på god mat, skratt, sång och dans ;) Var så roligt att vi alla var samlade! :)

Syster har massa fina bilder!



Jag, Lisa och Adam skulle egentligen stannat i Albybyn tills idag, men vi bestämde oss för att åka tillbaks till stan igår kväll istället, just nu känns det riktigt skönt att redan vara här, nu hinner jag slappa och ta det lugnt innan jobbet. Tänkte ta en springtur runt Sidsjön men nu regnar det så jag avvaktar lite.

Syster jobbar också ikväll, så jag har bra sällskap ;) Blir nog helt okej att jobba natt, tjänar ju bra denna afton så det är ju aldrig fel ;)

Kaffedags nu!


Good times.

Sitter och kikar igenom lite bilder jag har i arkivet.. Hittade en på mig och Lif ute i partysvängar.. tider det!


Eniro-partaj

Lördag bjöd på mkt trevlig fest hemma hos Martin från jobbet, kul folk och toppenbra väder!
Jag slutade rätt sent så missade själva grillningen på eftermiddan men hann med lite förfest innan det bar iväg vidare ner mot stan.
Allstar blev kvällens destination, en riktigt lyckad kväll! De flesta av oss från förfesten hamnade på samma krog, vilket sällan händer när man är ett stort gäng, brukar hellre bli så att alla splittras på 2 minuter!
Ble spring mellan dansgolv (som var olidligt mycket varmare än vanligt!), baren och uteserveringen en mycket lyckad kväll :)

Kanske inte lika lyckat att jag skulle jobba på Söndagen.. men det gick riktigt bra :)
Efter en lååång dag tog jag, Lisa och Adam och satte oss på Bünsows Veranda, tänkte att vi skulle äta lite tapas. Beställde in lite av varje, allt var såklart mycket mindre än vi väntat oss :p men det mesta var riktigt gott! Syster har bilder :)

Avslutade kvällen med film, en mycket trött Anna pallrade sig sedan hemöver och somnade på stört... väl behövda timmar av sömn!

Måndga flöt på och dagen bara sprang iväg, believe it or not.. Idag Tisdag har jag en tidig start, och lite övertid, så ett pass från 7 till 16 är det som gäller. Imorrn är min enda lediga dag den här veckan, cant wait!

RSS 2.0