Tänndalen, the week has come to an end..

Då var hela långa veckan redan förbi! ingen mer åkning i backen på ett tag framöver... tråkigt men det har varit en underbart rolig vecka så jag känner mig supernöjd! :)

Vi tar en liten sammanfattning..  Veckan började med åkning i Funäsbacken, jag, mammsen, pappsen och broder pw. I stugan väntade mormor, Adam, Lisa, Frida och Olle, som alla stannade ett par dagar :) Härlig åkning i mitt favorit- Buskvallen!
Familjen Lindström har varit med oss hela veckan (utom Emelie som stannade några dagar), Maria och kusinerna också! Tomas, Erika, John och Karolina kom i Onsdags, Petter och Peter på Torsdags.. Så vi har varit ett stort gäng i år, det har varit superkul!!
Roliga dagar i backen, traditionell korv m bröd- lunch, eftermiddagsglass i solen, häng på altanen, bastu god mat och massor med skratt!

Min kamera låg i bilen och råkade följa med Lisa och Adam hem i måndags, så har tyvärr bara bilder från slutet av veckan, men bättre det än inget alls!






















Petter had a party on his head... haha


Slask och solsken

Ännu en mysig dag i backen! Började lite trögt med konstigt före, slaskigt och svårt att åka var det, och innan lunch var jag redan rätt så less.. När solen sedan tittade fram på eftermiddagen vände detta, och det blev helt hux flux mkt roligare att åka... tror jag har fått in tekniken nu när det gäller åkning i slaskväder ;)

Årets första glass åts i solen (Magnum Classic för mig, kan inte gå fel!)! Efter det ett par sista åk innan det bar av hem där chill på altanen hos familjen Lindström väntade! Cider i solen, kan aldrig heller gå fel! :)
Nu lagas det gulasch för fulla muggar, kvällen bjuder på spel och vin i stuga 8 :D





bilderna har jag knyckt från Carro

Tänndalen

Framme!
Hann med lite skidåkning på eftermiddagen i Funäsbacken, inte bästa vädret men helt ok! Fina åk och en fika upp på toppstugan sen var vi rätt nöjda. 4 vurpor (2 i stillastående läge och 2 när jag åkte, tror min kvot för veckan är avklarad!)
Begav oss sedan mot stugan där resten väntade, nu har vi just ätit en god middag och druckit lite vin. Planerade in en promenad som genast verkar ha blivit inställd pga ett trevligt regn om dragit in :P

Boysen ska iväg och basta, själv tänkte jag chilla lite i stugan och mysa ;)
Imorrn blir det nya tag i backen!

Högskoleprovet - Done and done!

Finally, åter hemma efter en hel dag i en trevlig liten provlokal på folkets hus :P

Känns väldigt skönt att dagen är över! Några större förväntningar hade jag inte egentligen, har inte alls förberett mig så mycke som jag hade tänkt, så kände väl att det får gå som det går!
Kollade just resultaten och räknade fram 72 rätt av 122 frågor... inte ngt splendid resultat men det får la duga! :)



Nu: Lördagsmys!!

RSS 2.0