London

Nu ar jag in the big city och halsar pa mina fd. rumspolare och goda vanner Pete & Sarah!
London ar kallt (tycke da jag som kommer direkt fran sommar!), men det ar nog ett bra stopp med tanke pa att Sverige kommer att vara bra mycket kallare!

Har ju ocksa lyckats skicka hem ALLT vad vinterjackor heter med mina kara foraldrar, sa jag har min hostjacka med lager pa lager under sa det funkar ok :)

Igar besokte vi Spitalfields, i East London. Pa gatan Brick Lane ligger massor med curry-stallen, samt en massa kula vintage-butiker och ocksa ett svenskt matstalle som heter fika! Normalt hade jag tyckt att det ar fantastiskt med ett svenskt stalle och sprungit in direkt! Nu tyckte jag iof att det var ratt sa coolt, men eftersom jag inom tva dagar kommer att ha easy access till sill, knackebrod och annat smaskens kandes det lite smatt onodigt att betala dyra pengar for dessa saker.. Sverige Sverige snart ar jag hemma!

Kvallen bjod pa en fest, Sarahs & Petes flatmate fyllde ar sa det blev massor med goda snacks och lustiga konversationer om det ena och det andra! Traffade tva svenska tjejer som var fran Umea, de bada har bott har i London i over 2 ar och gillar det tydligen valdigt mycket!

Walker fick en ide...
Plugga i London?? Hmm.. ingen dum ide alls. Maste bara saklart gora lite research och se om det ar mojligt. Vore ju toppen ocksa nar Dave kommer hit ifall vi kan bo i London, lattare for honom med jobb och sa.
Hade ocksa lite mer brainstorming idag och funderade om jag kanske inte alls ska plugga till diestist, vill ju faktiskt oppna mitt eget cafe en vackor dag sa nagon slags International Business kurs vore inte heller helt fel. Eller kanske Tourism & Travels?? 
Vem vet. Possibilities are endless!

I am very excited about the future.

My New Zealand Adventure...

.. borjar nu narma sig slutet.
Idag Onsdag ar nast sista dagen jag ar i detta land, imorgon Torsdag kl 23 bar det av mot London.

Det har varit underbara 3 ar med nya och spannade upplevelser! Har samlat pa mig en hel hog av erfarenheter som jag nu tar med till Sverige dar nasta aventyr borjar, vad det nu till slut blir..
Kanner iallfall att det ar ratt beslut att komma hem till Sverige, aven om jag kommer att sakna NZ nagot fruktansvart! Ett helt fantastiskt stalle att bo pa, endast location som inte ar den basta :P

Har ju saklart saknat familj och vanner hemma valdigt mycket under tiden jag varit har, sa det ska bli kul att komma hem och traffa alla igen. Nu ar det ju ocksa sa att det kommer alltid att finnas nagot/nagon pa en plats langt borta som man saknar, det gar liksom inte att komma ifran.. (iallafall inte om man gillar att resa :)) Sa jag staller in mig pa en kanonbra tid hemma i Sverige, plugg, jobb och allt vad som nu kan sta pa schemat. Fler aventyr utomlands kommer definivt att aga rum forr eller senare :) (Lif, vi maste planera ett Europe-Adventure snart!! Wiehoo)

Idag ar Dave pa en jobbintervju, Japp!! Thats right. Vi gick runt och jobb-huntade lite pa stan igar, Dave fick napp pa tva stallen. JB-HiFi (elektronikbutik) behover en ny anstalld pa kamera-avdelningen, hur bra passar inte det!?
Photo Warehouse (dar Dave ar pa intervju idag) behover en ny anstalld till deras huvudbutik, vilket ar den STORSTA fotobutiken pa hela Nya Zeeland!! Sa jag haller tummarna!! Skulle ju passa Dave hur bra som helst!!

Igar var vi pa bio, sag filmen "The girl with the dragon tattoo" som alla pratat om sa mycket.. saklart fragar de mig om jag hort talas om denna.. men nej det verkar inte bekant.
Nar filmen sedan borjar och den svenska titeln "Man som hatar kvinnor" poppar upp sa kanner jag ju saklart igen den.. Hade dock tack och lov inte sett den tidigare.. Ruskigt bra film. Valdigt intensiva scener speciellt i borjan, men oj sa spannande det blev sedan! (En san film som mamma Karin skulle studsa upp ur soffan ifall hon sag)

Maste ju ocksa fa beratta att jag akt med Dave pa en "Scooter" (typ en vespa) for forsta gangen! Var riktigt kul faktiskt.. Wow, impressed aye??
sa idag blir det en liten ride in till stan, sedan ikvall en sista drink med Fiona och nagra nagra andra polare till Dave. Blir bra. Oj sa bra.

Har forresten fargat mitt har. Blev aningens morkare an vad jag tankt mig, men hoppas pa sol idag sa kanske det kan blekas lite :)

Later.

Lite mer...



Denna outfit for ynka $3! Wiehoo.



Orhangen for $5, vilka antagligen kommer att bli mina favoriter! (har redan ett par vita som jag sliter rejalt pa.

Har nyss vaknat, forsokte somna om men det gick inte.. Ska ta mig en springrunda snart. Har varit riktigt duktig sa idag blir sjatte gangen jag ar ute och kutar sedan vi kom hit! :)

Idag ar det ju da alla hjartans dag, yay... Nej kanns inte sa valdigt speciellt, brukar inte direkt fira denna dag speciellt mycket, men en liten middag och ett glas vin blir det ikvall iaf!
Dagarna rinner ivag och snart ar det hemfard...

Opshop-fynd

Idag har vi aterigen strosat runt pa stan en svang, traffade Daves polare James och gick och kakade hamburgare.. Mmm. Strutskott gick det att fa om man ville kosta pa sig det :P (eftersom jag redan smakat det tyckte jag ju att det var onodigt), tog en chicken wrap!
Hittade igen en av de basta second hand butikerna men den var stangd pa lordagar sa pa mandag blir det ett besok dar igen.

Har kommer lite bilder pa nagra av mina fynd!




Vaskan $4
Vasten $4
Armbandet $0.50
Orhangena $5
Bla toppen $15
Blommiga toppen $10

Amazing.
Nu blir det film, chill & snacks.

Auckland

Vi har nu alltsa efter en mycket stressig sista vecka i Wellington, med alldeles for mycket jobb och festande och pa tok for lite planering antligen landat i Auckland!
Kanns lite tungt att ha flyttat darifran men samtidigt ar detta en borjan pa ett nytt aventyr, sa jag kanner mig valdigt nojd :)

Lite drygt en vecka har vi varit har nu, mest chillat, atit massor m mat och utforskat staden! Har upptackt att Auckland har second-hand butiker i MANGDER, riktigt kul! Har gjort nagra klockrena fynd for billigare an billigt!
Kanske jag tom. orkar lagga ut en bild eller tva pa mina kanonbra inkop..? men det far bli imorrn isf :)

Dave har fixat iordning sitt CV, sa det blir en svang pa stan inom de narmaste dagarna och kolla laget vad galler jobb. Sjalv har jag ansokt pa SJ. Det ar dock allt jag har gjort hittills.. Borde man vara mer engagerad och kolla platsbanken 24-7? Hmm. Planen ar att kolla laget i Ostersund ifall det inte gar vagen med SJ.. Bar, Cafe, Restaurang.. Anything! :)
For att vara mig har jag inte alls planerat sa mycket, utan tankte att jag far se vad som hander helt enkelt. Oj sa spontan man kan vara.
Kanns som att jag vill uttnyttja den tid jag har kvar har, umgas med Dave och inte tanka pa sa mycket annat an det. Saker och ting ordnar sig alltid.

Har ocksa en UNDERBAR fest att se fram emot nar jag kommer hem.. En fest,, for mig,.. KANON. ;)



RSS 2.0