Sun is shining and Im happy!

Sol ute! Lazy Sunday! Kan inte bli bättre, precis vad som behövs. Har gått en mysig promenad runt Sidsjön med Ellen, suttit på stan med en kaffe i handen och glassat i solen och är nu på väg till Cecilia som fyller år idag!
Tänkte avsluta kvällen med en sväng på gymet och inhandling av nödvändigheter (skrikande tomt kylskåp)

Har haft en fullspäckad helg som i princip började redan i Onsdags, då jag och Matilda bestämde oss för att gå ut och ta en mitt-i-veckan drink (vilket bara råkade sluta som en hel utekväll), trevligt folk och riktigtt bra drag vill jag lova!
Torsdagen bjöd på (efter en exremt lång dag på jobbet!) en promenad med Ylva, och en glass i solen:)

En team-kväll med aktiviteter och grillning på Norra berget var inplanerad på Fredagen, så vi svischade direkt från jobbet, satt i solen och myste, spelade lite brännboll och umgicks, mycket lyckad tillställning! Kvällen fortsatte sedan hem till en jobbarkompis för lite förfest innan vi till sist hamnade på Invito. Inte så dumt det, trots att allt kanske inte blev som planerat.

Tro inte att min helg slutar där, nej nej. Lördag bjöd på häng hemma hos syster och Adam, lite mys i solen och second hand shopping på stan, tacomiddag satt rätt fint det kan jag säga! Mina ordinarie Lördagsplaner förändrades lite, så hängde kvar hos Lisa och Adam. Det blev en tur er på stan med syster, en drink på Invito och nästan en sväng på casinot ;)

Helgen har varit riktigt bra, kommer nog inte ens att få den där jobbbiga måndagskänslan (hoppas jag). En hel vecka med jobb väntar, så mycket mer har jag inte på schemat för tillfället. Träning bllir det nog en hel del av kan jag misstänka ;)

Nej, dags att kila.
Bjuder på en bild på snyggingen jag var ut med i Lördags ;) (snodd från hennes egen blogg :P)





Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ingen dålig vecka du haft! Kul att bo i en stad låter det som:)) Kom snart hem och dra med dig Lisa och Adam också/ kram kram

2011-05-22 @ 20:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0