En flaska vin på gatan....

Onsdagen bjöd på (efter en tung och extremt lång dag på jobbet!) mycket trevlig och god middag på Biteline, det var Adam vi firade!
Åt en underbart god Chili Burger, och drack såklart öl till det!
Middagen övergick i lite häng på Allstar, lite vin och sen var partyt i full gång!! :) Träffade på lite arbetskamrater och även lite Ånge-folk.. Sprang runt hit och dit, drack "undangömt" fint vin, ringde till fel personer och slutade sedan på efterfest (eller vad man nu ska kalla det :P) på statoil.. Somnade vid fem så man kan nog kalla denna Onsdag en mycket lyckat födelsedagsfirande/utgång!

Jobb nu, sedan Mittlandiafestivalen i helgen!
Laddar batterierna på nytt.



En mini-weekend mitt i veckan

Har just haft ett par underbart slappa dagar hemma i Albybyn, tog chansen när jag hade hela Torsdagen ledigt och inte började förrän 19.15 nu idag :)

Väl hemma , safe and sound, efter att jag fått (ja det är sant!) provköra pappas Mazda som by the way var underbart rolig att köra, bjöd Mamma Karin på grillat! Mums så gott 


Bild tagen av Karin Walker

Torsdagen bjöd på en massa mys på Holmsnäs med farmor och farfar! Bärplockning, bad, sol samt desperata försök att hacka upp den färska potatisen ur landet. Farmor och även jag själv konstaterade att potatishackan och jag inte riktigt hörde ihop, någon vidare teknik för att gräva upp jorden på ett bra sätt hade jag visst inte. Men, man kan ju inte vara bra på allt.

Eftermiddagen hängde vi några timmar på konsum, en mkt trevlig liten fika, sedan lite film hemma bror som en fin liten avslutning på kvällen!

Nu, jobb till 03:00... Underbart!



RSS 2.0