JIPPIE

Fick just ett samtal fran Molly Malones, de vill att jag kommer pa intervju imorrn! Wiehoo.. Om allt gar vagen har jag ett jobb i en bar :) Aldrig fel att ha med i bagaget!

Idag har jag ocksa tagit mig en tripp ut till Island Bay o halsat pa Eva & Sven och barnen! Riktigt trevligt! Nybakade lussekatter bjods det pa!! Mmmm. Solig o fin dag har vi haft sa det blev fika pa altanen.

Min morgon borjade men en laaaang springtur.. sedan en svang till fruktmarknaden for att stocka upp fruktforradet infor kommande veckan!

Jag och Dave firar aven tre-arsdag idag! (wow, tiden gar laskigt fort!) Vi har just tagit en promenad, atit en god middag och druckit vin. Delicious Kaffe Eis glass till efterratt...smaskens!

Nu blir det sangen och ladda infor en spannade morgondag! :)

En månad kvar!!

Tills att mor o far kommer hit! Ska bli superkul, langtar!
Var ju ett tag sedan jag uppdaterade min lilla blogg, men har inte riktigt haft sa mycket att skriva om.

Idag blir det pepparkaksbak! Tro det eller ej men slangde ihop en deg igar.. nu ar jag dock lite orolig att jag anvande for mkt mjol.. sa far se hur det gar med sjalva utbakningen.
Wellington ar regnigare an regnigast idag, sa min fundering pa att ga och gora lite windowshopping lockar inte langre! Vill HA SOMMAR NU!

Bara sa att alla vet, jag kommer inte att pyssla med nagra klappar i ar, trist! Men behover alla pengar jag kan spara ihop infor resan hem. Sa forvantar min saklart inga klappar av ngt annan!
Vad jag ska hitta pa med i Sverige har jag annu inte riktigt bestamt.
kollade upp lite Universitet haromdagen, Uppsala lockar :) De finns namligen 3 diestist utbildningar i Sverige, sa det blir Uppsala, Umea eller Goteborg... I Umea startar utbildningarna pa varen, sa for det ar jag lite sent ute, om jag inte valjer att plugga varen 2011 men det kanns alldeles for langt borta!
Lif har pa forslag att jag flyttar till Ostersund.. kasnke inte helt fel det :) Undras tro om det finns ngt cafe dar som jag kan fa jobb pa?

Nej nu ar det bast att jag satter igang och kavlar.. hall tummarna for mig!
Aterkommer med en uppdatering :D

Klart!

Japp, nu har jag fixat fardigt hela resplanen for mig, mamma & pappa nar de kommer pa besok!
Bokade sista hostelet igar, sa nu ar det bara att invanta december sedan bar det av!! Wiehoo!
Har dock inte hort ngt fran mina foraldrar pa ett tag, sa hoppas att de inte har andrat sig.. :P
Ska ocksa ansoka om visum till Australien snart...

Har nyligen sett en film som heter Food Inc, for er som inte har sett den, SE DEN. Riktigt ruskigt laskigt!!
Ekologiskt is the way to go!

Har forresten startat en ny blogg http://nutritionandfoodfacts.blogspot, sa kolla garna in den!
Finns inte sa mkt dar annu men det kommer mer.

Jag haller for tillfallet pa ett gora en liten jamforelse mellan ekologiska pordukter och icke ekologiska, jag vill se hur mkt mer det skulle kosta att kopa det mesta ekologiskt. Mjolk ar ett maste eftersom det inte ar sa mkt dyrare.
Kott skiljer i pris men det ar def vart det! (efter at ha sett Food INC, JA!)

Nej nu maste jag ga och jobba, simma lugnt!


RSS 2.0