All Star

Det blev en mycket lyckad kväll  fredags!
Efter allt velande om var vi skulle bege oss (vilket uteställe är det mest drag på!? Vi hade ju ingen aning) hamnade vi till slut på Allstar. En tjej från jobbet skulle ut eftersom att de skulle dit så tyckte vi att det var en bra ide att följa.
Förvånansvärt mycket folk och riktigt drag! :)
Vi dansade järnet, drack mintu och var såklart kvar tills att vakterna nästan fick kasta ut oss!
60 spänn det är value for money kan man säga.

Lördagen bjöd på fika på Barista innan Lif var tvungen att sätta sig på tåget hem till Ö-sund. Jag och Lisa blev kvar ett tag och spelade Geni.. Gissa vem som vann? (ledtråd, inte var det jag.. oh nej)
Efter en god lunch-middag på Tant Anci & Fröken Sara med mamma Karin och Katri var det dags att bege sig hemåt. Där väntade en mycket god middag (Jo jag var hungrig igen) lagad av Jonas, lamm, ugnsgrönsaker och rödbetor med fetaost.. Mums!
Fick även smaka Limoncello för första gången.. en mkt speciell smak jag vet fortfarande inte om jag gillade den eller inte. Calvados till efterrätt (vid sidan om Ben & Jerry glassen som jag också för första gången smakade!), denna kan jag tänka mig att dricka iegn men i mkt små mängder.

Barnvakt blev jag igår kväll när J & C drog ut på Casinot och lyssnade på Lars Vegas Trio, mkt snälla var barnen och allt gick toppen.

Nu har vi just ätit scones som jag fick lust att baka när jag vaknade, mer om det kommer senare på ekologisktocheget, den nya bloggen som startades igår!

Har haft en mycket bra ledig helg, söndagen finns ju fortfarande att njuta av och solen skiner så det kan bara bli en bra dag!

Bilder har jag ju såklart inte. Kolla antingen in Lifs blogg lite senare, alternativt All Stars hemsida :P

RSS 2.0