Long Weekend

Vi har nu haft en underbar lang 3-dagars helg, sadana tycker jag om!
Lordagen bjod pa en mycket trevlig tripp ut till Eastbourne, lite utanfor Wellington. Jag och LIf tog farjan dit, tog oss en drink och vandrade omkring en svang, en mkt tyst och lugn liten del av stan! Sag ett mkt lustigt hur, bild finns nedan.
Tanken senare pa kvallen var att ga pa en fest hos nagon som Dave kande lite halvt fran hans Uni.. Hade dock ingen storre lust, sa jag, Lif och Dave lirade lite Guitar-Hero hemma hos oss istallet! Lif som dock ar en trooper gick ut med hennes jobbkompisar efter,.. Anna var dock for trott (lat?) for att hanga med.

Sondag bjod pa en kaffe-date med Nan, en mkt god panini kostade jag pa mig! :)
Efter detta hade jag av ngn anledning en MASSA energi, sa tog mig en langpromenad upp mot utkikstornet pa Mount Victoria, gick lite over en timme, hur fin utsikt som helst! Efter detta gjorde jag och Lif ett forsok att hanga pa stranden, men det blaste rejalt sa vi gav upp. Tatsiana var ocksa dar och skulle lira volley boll.. men ingen var riktigt inne pa det.. hihi.

Daves kompis Blair ar pa semester i Samoa, sa vi har hans bil nu i veckan. Darfor tog jag och Dave en drive langs med kusten pa Sondagen, en liten picnic hann vi ocksa med :) Dock var det aven idag ratt blasigt (detta ar ju wellington sa forvanad borde man ju INTE vara :P) sa vi begav oss hem ratt snabbt.

Val hemma sjonk vi ned i soffan och kollade pa True Blood (welcome NEW addiction), inte alls dumt!
En mycket lyckad helg!


EastbourneEastbourneEastbourneChocolate Dayz Cafe, Eastbourneutflykt med DaveWellington Harbour


Jordbavning!

Igar stod jag i koket och gjorde vitloksbrod, nar hela huset plotsligt skakade till!! Hann nog inte riktigt reagera, det kandes typ som om nagon skulle ha crashat in (med nagot typ av storre fordon) i varat hus! Nagon sekund senare var allt som vanligt.. Detta visade sid vara en liten jordbavning, 40 km under ytan, 20 km nordost om Wellington!
Inga saker ramlade, ingen skadad, so all good.. Men lite laskigt var det!

Idag skiner solen sa ska kanske ta mig ut en svang.. Snart. At mkt frukost sa jag maste sitta ett tag och lata sen sjunka :P

Saljer fortfarande saker pa Trade-me (likt tradera), OC sasong 2 & 3 har jag salt redan, plus en kokbok. Ikvall stangs mina andra auctions, spannade och se om ngt vill kopa mina saker!! Money money money.

Jobbade forresten igar, gjorde kaffe i 5 timmar. Gick hem klockan 3 (en halvtimme efter att jag egentligen skulle slutat), men handerna samt ansiktet fullt av kaffe-flackar! Haha. Silly. Extra cash iaf.

Time for Coffee :)


Tsunami?

Nej, den slapp vi. Paff jag blev nar jag kom pa jobbet och kunder pratade om att en Tsunamivarning hade utfardats.. what? Hade jag ingen aning om innan. Det lustiga var att syster Lisa ringde, aven hon hade sett det skrivet i svenska tidningar! Hur kunde da jag ha missat dessa news??
Iallafall sa hade vi tur, ingen Tsunamivag kom. Jag tankte ju direkt att jag bor uppe pa en hog kulle sa jag kande mig ganska saker..Horde ocksa i efterhand att om det nu skulle komma en vag skulle den inte vara storre an en halvmeter,, men vissa hur ligger valdigt nara vattnet sa det hade ju kunnat gora skada det med.

Varre var det i Samoa, dar var vagen fler meter hog och forstorde hela byar och turistorter!! Mer an 100 manniskor doda! Allt detta startade med en jordbavning som mattes vara 8,3 pa richterskalan!! Intense,, very intense. Tack och lov sa har Dave's slakt klarat sig utan skador.

En snabb uppdatering for veckan som gatt:
Motte upp med Helen pa Torsdag och tog ett smarrigt glas vin pa Lagerfield! Good to catch up!!
Fredag blev det nagra drinks pa Leuven, en belgisk bar, sedan begav jag mig hem till Lif och Jeremy dar en mkt god middag vantade! Kottbullar och klyftpotatis! Mmm. Lite vin, sen komo Dave och Dave (hans jobbarkompis) och jonade oss. Vi blev alla lagomt fulla och glada :) Hemgang, en kebab pa vagen!
Lordag jobbade jag pa arenan, var rugbymatch. Dock blaste det nagot fruktansvart sa inte mkt folk dar! Slutade redan vid 8 sa motte upp med Lif och Dave pa Joes Garage och tog en god lemon/honey-drink! Efter det kande vi oss inte riktigt nojda sa vi gick vidare till Espressoholics och tog en kaffe/vin. Vi hamnade sedan hemma hos Lif dar det spelades boardgames for fulla muggar. Anna var for trott och somnade i soffan.. Sen var det dags for den jobbiga och kalla promenaden hem. Val hemma i sangen var jag nojd och somnade pa stort. Har inte varit sa trott pa LANGE.
Imorse tog jag och Dave (ja du horde ratt!!) en springtur! Eggs on toast till frukost/lunch.. och nu sitter jag har! Ute blaser det sa dar tanker jag inte satta min fot, hihi. Ikvall ska jag laga min egen version (dvs, experimetera) av butter chicken! Har en kryddmix sa det kan val inte ga fel? Taren och Cory kommer over pa middag!

En annan liten rolig grej, jag har lagt ut lite saker pa Trademe (Kiwi version av typ Tradera), hade en kokbok som lag och skrapade, samt pussel och mina sasonger av OC som jag ska salja. Boken kopte jag for 10 dollar pa rea, men tankte att jag testar att lagga upp den for 8 dollar som startbud. Man lagger ocksa in ett sk. "Buy now", ett pris om ngn vill kopa pordukten direkt utan att bjuda. 14 Dollar. Tankte att den vill ju INGEN ha. Men, dar hade jag fel! En dam kopte min bok for 14 DOLLAR!! vilket betyder att jag tjanat 4 dollar pa en bok som jag aldrig anvant och fomodligen aldrig skulle ha anvant aven om jag sparade den! Inte alls dumt. Mina andra auktioner stangs ikvall, och har ett bud pa OC for 25 dollar :) kopte den for 35 sa inte stor forlust dar..

Nej, dags att slappa lite, lasa min bok :)

RSS 2.0